English
Acasa
Produse
Clienti
Servicii
Despre
Contact
Suport
Server Service
Network Solutions
Software Developement
In domeniul serverelor cu acces direct la internet, in mod uzual aplicam solutii Linux, de preferinta pe distributia RedHat Linux 9 sau Fedora. Dar in cazul in care clientul detine o licenta de Windows 2000 Server, sau orice alt fel de system de operare care se preteaza la folosirea masinii ca Server, putem realiza instalarea si intretinerea acestuia, in conditiile stabilite de comun accord cu clientul.
Aveti nevoie de un server de baze de date? Experienta noastra ne recomanda ca buni exploatatori ai bazelor de date PostgreSQL for Linux si Microsoft SQL Server. In cazul in care doriti o solutie speciala pentru serverul dumneavoastra de baze de date, va stam la dispozitie cu sfaturi si aprecieri despre cea mai optima varianta posibila pentru necesitatile dumneavoastra.
Doriti o retea de tip intranet pentru compania dumneavoastra? Nu ezitati sa ne contactati. Va oferim atat studiul de caz,necesitati si proiectare, studiul de costuri cat si implementarea propriuzisa a solutiei rezultate. Principalele puncte de sprijin in proiectarea retelelor sunt optimizarea fluiditatii datelor, securitatea in interiorul retelei, cat si asigurarea imposibilitatii scurgerii nevoite de informatii confidentiale in exterior, pe fluxuri electronice sau umane. In acest sens, oferim solutii cu nivele de acces securizate la diferite resurse ale retelei, cat si firewall-uri puternice mulate pe cerintele companiei client.
Soft-ul pe care il aveti nu va satisface? Firma noastra executa aplicatii personalizate la comanda. Lucram in urmatoarele limbaje si medii de programare: C/C++, Visual C++, C#, Borland C++ Builder, OpenGL, gcc, Java -JDK, Java. De asemenea, pentru aplcatiile web, avem experienta in urmatoarele limbaje: HTML, XML, WML, JavaScript, CSS, Servlets, ASP.NET, PHP, Perl.
Producem software la comanda pentru telefoane sau device-uri cu sistem de operare Android, iOS sau Windows. Informatii suplimentare prin e-mail sau la tel. 0744477104.
Acasa | Produse | Servicii | Despre | Contact | Suport | Download | Blog