English
Acasa
Produse
Clienti
Servicii
Despre
Contact
Suport
InfoZone
AGS Pro
CPS Plus
doc-AutoBuilder
Productivity Monitoring
Urbanism
Art Gallery Website
Software Development &
Network Solutions
In august 2004 firma Satura Computers a definitivat noua varianta a aplicatiei InfoZone. Aplicatia a suferit numeroase imbunatatiri fata de versiunea anterioara. (detalii)
Programul de contabilitate AGSPro reprezinta un sistem integrat de contabilitate generala, gestiune, stocuri, productie, salarii, distributie (vânzari prin magazine proprii), mijloace fixe si obiecte de inventar adaptat legislatiei în vigoare. (detalii)
Programul CPS Plus reprezinta un sistem integrat pus la dispozitia persoanelor juridice care tin evidenta contabila dupa sistemul contabilitatii in partida simpla (cabinete notariale, cabinete de avocatura, cabinete medicale private etc.). (detalii)
Doc-AutoBuilder este o solutie informatica care se adreseaza institutiilor, notarilor, firmelor de cosultanta si altor firme care au ca activitate emiterea unor documentatii tipizate, cu o frecventa mare sau de mari dimensiuni. (detalii)
Productivity Monitoring este o aplicatie care permite monitorizarea eficientei, productivitatii unei societati de productie. (detalii) Manager System for Automated Lines permite administrarea si monitorizarea liniilor de productie automatizate.(detalii)
Aplicatie destinata birourilor de urbanism din cadrul primariilor. Este destinata generarii certificatelor de urbanism si a autorizatiilor de construire/desfiintare. (detalii)
Creat folosind HTML, CSS, PHP si Javascript, este un template de website potrivit pentru galeriile de arta, avand un design simplu dar atractiv care nu distrage atentia si pune accentul pe continut. (detalii)

Soft-ul pe care il aveti nu va satisface? Firma noastra executa aplicatii personalizate la comanda.  (detalii)
Acasa | Produse | Servicii | Despre | Contact | Suport | Download | Blog