Produse
Suport
Pentru detalii, ne puteti contacta la:
Tel: 0257/255 886
    0744/477 104 - Octavian Ciurdariu
    
Email: utzu@satura.ro
      
Aplicatia InfoZone
In august 2004 firma Satura Computers a definitivat noua varianta a aplicatiei InfoZone. Aplicatia a suferit numeroase imbunatatiri fata de versiunea anterioara. Iata cateva dintre ele:


Viteza
Interfata grafica este mai rapida si mai stabila datorita noilor tehnologii de programare, similare celor folosite la jocurile 3D. Programul lucreaza cu spatii 3D, orice obiect desenat putand fi vizualizat din orice unghi.
Puterea de conversie
InfoZone 2.0 are un convertor din/in format DXF foarte usor de folosit. Utilizatorul trebuie sa selecteze o parte dintr-o harta si un fisier DXF va fi construit avand aceleasi straturi ca si partea de harta importata. De asemenea daca doriti sa adaugati la baza de date noi parti ale orasului la care se fac masuratorile, trebuie doar sa importati din fisierul DXF acele parti, legaturile desen - baza de date facandu-se automat.
Actualizarea, inserarea si stergerea obiectelor desenate
Au fost dezvoltate o serie de functii ale aplicatiei, care sunt specifice aplicatiilor GIS. Utilizatorul final poate folosi InfoZone 2.0 Editor pentru a insera, actualiza sau sterge obiecte desenate, iar la salvarea acestor obiecte, aplicatia reface automat legaturile cu baza de date, in functie de straturile obiectelor.
Compatibilitatea cu versiunile anterioare
InfoZone 2.0 este construita pe aceeasi baza de date ca versiunile anterioare, astfel ca daca ati lucrat pe versiunile anterioare, trecerea la noua versiune sa va face foarte usor, baza de date nefiind afectata.
Capturi din program
O prezentare mai amanuntita se gaseste la link-urile de mai jos
Prezenare InfoZone - document Word Prezenare InfoZone - document pdf Instalare InfoZone Editor 2.0 Demo direct de pe Internet
Dupa ce veti instala aplicatia, trebuie inregistrata prin sms sau telefon la 0744477104, iar apoi utilizati username 'test' si parola 'test'.
Acasa | Produse | Servicii | Despre | Contact | Suport | Download | Blog